Notícies
Foto: Drets Socials
27 de març del 2024
L’Ajuntament d’Altafulla insisteix a la Generalitat en la necessitat de recursos per a la residència
El Departament de Drets Socials reconeix que el municipi “té un dèficit” en els serveis d’aquest col·lectiu i també pels joves
Els projectes per als col·lectius de joves i de gent gran que l’Ajuntament d’Altafulla té previst executar en els següents anys, s’han posat sobre la taula en la visita institucional que el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, ha realitzat recentment a la vila.

La primera tinent d’alcalde a l’Ajuntament, Eva Martínez, ha explicat que, aprofitant l’avinentesa, han manifest les dificultats que té el jovent per accedir a un habitatge assequible a la vila, així com la voluntat de l’equip de govern de completar els serveis per a la gent gran.

Posats aquests temes sobre la taula, des del consistori altafullenc han fet diverses peticions concretes al Departament de Drets Socials de la Generalitat. En clau de joventut han demanat un dinamitzador per a joves no emancipats i la cessió d’una part de l’alberg Casa Gran. I pel que fa a gent gran, finançament per a construir la residència.

El titular de Drets Socials, Carles Campuzano, ha reconegut que Altafulla “té un dèficit” pel que fa als serveis per als joves i la gent gran. Per aquest motiu, assegura que les demandes que li han traslladat des de l’Ajuntament d’Altafulla “són justes”.

El conseller ha dit que “el compromís que hem adquirit” és el de seguir treballant juntament amb el consistori altafullenc. La voluntat del departament és “fer realitat tots aquests projectes” perquè els joves es puguin quedar al poble i perquè els avis i àvies tinguin les millors atencions i condicions de vida possibles.
Eva Martínez, primera Tinent d'Alcalde d'Altafulla
Eva Martínez, primera Tinent d'Alcalde d'Altafulla
Carles Campuzano, conseller de Drets Socials
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla