Notícies
Foto: Arxiu Altafulla Ràdio
15 de març del 2024
La primavera arriba aquest diumenge a Altafulla amb el Dia de l’Arbre
L’activitat, encarada principalment al públic familiar, comptarà amb una bicicletada a càrrec de la Penya Ciclista i la col·laboració de La Sínia
L’Ajuntament d’Altafulla ja té enllestits tots els preparatius per a la celebració del Dia de l’Arbre. Una festivitat que aquest diumenge es complementarà amb la ja també tradicional Bicicletada Popular de la mà de la Penya Ciclista d’Altafulla.

Les bicicletes començaran a rodar a les 10h a l’entorn de l’era del Castell, i culminaran el seu recorregut al cap d’una hora, cap a les 11h aproximadament, al carrer Catúfols. I és que aquest és l’espai escollit enguany per celebrar la plantada d’arbres. Com ja és habitual, l’Associació Mediambiental La Sínia serà l’encarregada de dirigir l’activitat.

La iniciativa intenta canviar d’escenari any rere any, i en aquesta ocasió farà parada en aquesta zona d’Hort de Pau. Tal i com ha explicat el coordinador de l’entitat ecologista, Hèctor Hernández, enguany es plantaran lledoners, una espècia autòctona i per tant adaptada al territori, i que a l’estiu dóna una bona ombra.

Aquesta és una activitat encarada principalment al públic familiar, que any rere any participa a la cita. Enguany, a més a més, ha explicat Hernández en aquesta emissora, prendran part a la Festa de l’Arbre una dotzena d’alumnes del servei comunitari ambiental de l’Institut d’Altafulla, que cursen alumnes de 4t d’ESO.

La Festa de l’Arbre d’Altafulla és organitzada per l’Ajuntament. Compta, això, sí, amb la col·laboració de la Penya Ciclista de cara a traçar un bon recorregut per a la Bicicletada Popular, així com de l’Associació Mediambiental La Sínia per coordinar l’activitat de la plantada d’arbres.
Hèctor Hernández, coordinador de l'Associació Mediambiental La Sínia
Hèctor Hernández, coordinador de l'Associació Mediambiental La Sínia
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla