Notícies
Foto: Port Aventura
12 de febrer del 2024
La caiguda d’un arbre sobre una muntanya russa deixa catorze ferits a Port Aventura
L'accident s'ha produït aquest diumenge al matí a l'atracció Tomahawk i hauria estat provocat pel fort vent
Catorze persones ferides -dues de crítiques i tres de menys greus- per la caiguda d'un arbre pel fort vent en una muntanya russa de Port Aventura. L'accident s'ha produït aquest diumenge al matí a l'atracció Tomahawk, a l'àrea del Far West. Segons les primeres informacions, la forta ventada ha fet caure un arbre proper a la muntanya russa i algunes de les branques haurien impactat contra els usuaris de l'atracció, segons fonts de Port Aventura.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha informat d'un balanç de 14 persones ateses: amb dos ferits crítics traslladats a l'Hospital de Bellvitge i al Joan XXIII de Tarragona, i tres menys greus evacuats al Santa Tecla i a l'Hospital de Reus. S'han mobilitzat vuit ambulàncies i un helicòpter.

Els Mossos d’Esquadra han desplaçat cinc patrulles a Port Aventura i han detallat que l’avís de l’accident s’ha rebut poc abans de migdia. En declaracions a Catalunya Ràdio, el sotscap territorial del SEM a Tarragona, Juan Antonio Escorcia, ha precisat que hi ha dos menors entre els ferits i que els dos crítics són persones adultes. Dels nou ferits lleus, cinc han estat traslladats a un CAP de la zona.

Per la seva banda, en un comunicat, Port Aventura ha explicat que “aquest diumenge s’ha produït un incident fortuït per la caiguda d’un arbre proper a l’atracció Tomahawk”. I que “algunes de les branques han impactat contra els clients que hi havia a l’atracció”. “Es tracta d’un succés totalment aliè a l’operativa i manteniment de les atraccions, que compleixen els estàndards més alts de seguretat i estan sotmeses diàriament a rigoroses revisions”, ha volgut deixar clar Port Aventura.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla