Notícies
Foto: Cercle Artístic d'Altafulla
09 de febrer del 2024
El mercat ‘Art al carrer’ torna aquest diumenge amb Cupido de protagonista
Una quinzena d’expositors participaran de la mostra, que puntualment aquest febrer ha modificat el calendari
El Cercle Artístic d’Altafulla i totes aquelles persones que formen part de l’entitat ja ho tenen tot a punt de cara a aquest diumenge, que tot i no ser el primer del mes de febrer, organitzaran el mercat d’art ‘Art al carrer’. La cita ha rebut molt bones crítiques per part de tothom des que es va començar a impulsar, i tot i la seva periodicitat mensual, l’afany per captar l’interès del públic per part dels que la programen, fa que en cap cas cansi o sembli repetitiva.

De fet, és un certamen que satisfà força als paradistes, asseguren des del Cercle Artístic, ja que dona una oportunitat de contactar amb el públic que en altres iniciatives costa de trobar. I aquesta manera tan directa de poder explicar les obres en un ambient més distès que una galeria d’exposicions és tan exitosa que fins i tot ha generat ressò més enllà del Baix Gaià, defensen els artistes d’Altafulla.

De cara a aquest diumenge 11 de febrer, a l’entorn habitual de la mostra, l’Era del Senyor, s’hi ubicaran una quinzena d’artistes, alguns dels quals hi prendran part per primer cop. I és que en aquest Montmartre tan particular, amb el Castell dels Montserrat i l’església de Sant Martí de fons, Altafulla als peus, el mar a l’horitzó i a tocar d’una pineda tothom hi té cabuda.

El president del col·lectiu, Salvador Anton, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que, per exemple, s’estrenaran artistes com Montserrat Barberà, que tot i ser de Barcelona, com que ara ja està jubilada passa la major part del temps a Tamarit, o Rosa Mondéjar, que tot i ser de Creixell, resideix i treballa al seu estudi de Roda de Berà. Paral·lelament, Anton també ha explicat que la historiadora de l'art i docent Isabel Ràfols oferirà una xerrada especial sobre Cupido.

Aquesta conferència pretén ser un viatge a través de la història de Cupido i els seus diferents significats al llarg dels anys. I Anton ha explicat que és oberta a tothom, tot i ser conscient que aquest és un cap de setmana molt intens i ple d’activitats de Carnaval. El president del Cercle, de totes maneres, assegura que disfresses i art no són excloents.

El mercat d’art ‘Art al carrer’ d’aquest diumenge està previst que comenci a les 10h. i s’allargui fins a les 15h.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla