Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
08 de febrer del 2024
Avancen els tràmits perquè la casa del director de l'alberg d'Altafulla passi a mans de l'Ajuntament
Quan ja sigui propietat municipal s'hi farà una reforma per acollir serveis per al jovent de la vila
La casa del director de l'Alberg Casa Gran d'Altafulla està més a prop de ser propietat de l'Ajuntament d'Altafulla després de les últimes negociacions entre l'actual propietat, la Generalitat, i el consistori. Unes negociacions que van iniciar-se ja en l'anterior mandat amb el departament de Joventut, qui gestionava tot el complex, tant l'alberg pròpiament dit, com la casa del director.

Fa uns mesos, però, va ser el departament de Drets Socials qui va assumir aquesta gestió per atendre l'acollida de menors immigrants no acompanyats. L'interlocutor, doncs, ha canviat, però el procés tira endavant i el traspàs de titularitat de la casa del director avança amb el compromís del secretari de Drets Socials d'atendre aquesta demanda per part de l'Ajuntament d'Altafulla, com ha explicat el coalcalde i regidor de Joventut, Jordi Molinera.

Molinera ha recordat que aquesta part del complex de l'alberg està en desús des de fa 13 anys i que el consistori no hi ha pogut fer mai cap reforma ni adequar-lo per oferir serveis municipals perquè no era de la seva propietat. Ara, quan això canviï es vol adequar l'espai per acollir diferents serveis que es destinarien al jovent del poble.

El consistori confia a tenir ja la titularitat de la casa del director de l'alberg aquest any, tot i que no s'ha marcat cap termini per uns tràmits que han de seguir el seu curs i que, en aquest cas, no depenen de l'administració local.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla