Notícies
Foto: Arxiu
17 de novembre del 2023
Nadal ja escalfa motors a Altafulla, amb els preparatius de la fira
El govern municipal ha convocat una reunió el pròxim dimecres amb els artesans a més de comerciants locals, a qui es vol obrir la possibilitat de muntar-hi una paradeta
El regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Tomàs Serra, ha convocat una reunió oberta a comerciants i artesans de la vila aquest dimecres per organitzar la propera Fira de Nadal d'Altafulla. L'objectiu del certamen és oferir un ventall ampli de productes de decoració i artesania nadalenca per poder decorar les llars altafullenques per aquests dies i poder agafar idees per demanar regals als Reis d'Orient. Però enguany, a més, s'ha decidit obrir la mostra a tots els comerciants locals perquè hi puguin oferir els seus productes o serveis tinguin o no vinculació directa amb el Nadal. D'aquesta manera, com explica Serra, es busca ampliar l'oferta i potenciar el comerç local.

La reunió amb artesans comerciants és prevista celebrar-la el pròxim dimecres 22 de novembre a les 19h a la sala de plens i cal confirmar assistència a través del correu electrònic nbarba@altafulla.altanet.org.

La Fira de Nadal se celebrarà a la plaça de l'Església del 15 al 17 de desembre i si es considera necessari es podria ampliar també a la plaça del Pou i carrers del voltant.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla