Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
10 de novembre del 2023
Una delegació de Roviano ja és a Altafulla per gaudir de la Festa Major
La vila reprendrà així les relacions i l'intercanvi cultural amb aquesta població italiana agermanada
Una desena de veïns i veïnes de la vila agermanada de Roviano han arribat aquest divendres a Altafulla per compartir amb els locals un dels moments més importants de l'any, la celebració de la Festa Major de Sant Martí. I ho faran precisament gaudint del cap de setmana més intens de les celebracions, amb la diada festiva de Sant Martí que enguany s'escau en dissabte i permet als rovianesos prendre part en actes ben diversos i representatius de la nostra cultura, començant pels castells i el pilar caminant o la commemoració del 50è aniversari de la colla. També de les matinades, l'esmorzar de l'arengada o la processó, els balls de bastons i les sardanes. O el concert i el ball de festa major.

Tot plegat pe reprendre les relacions amb aquesta vila italiana que és agermanada i amb la qual pràcticament no hi ha hagut contacte en gairebé 10 anys, com destaca la colacaldessa Alba Muntadas, qui assenyala que el consistori afronta amb "molta il·lusió" la represa de relacions.

Muntadas ha volgut agrair, als micròfons d'aquesta emissora, la implicació de diverses famílies del poble amb la visita, ja que han obert les portes de casa seva per acollir aquests veïns rovianesos i que puguin sentir-se acompanyats, també, en el caliu d'una llar altafullenca.

Si bé els veïns de Roviano ja viuran la festa major des d'aquest divendres, serà dissabte quan en tinguin una mostra ben àmplia de quina és la identitat cultural de la vila. Igualment, dissabte mateix es farà una rebuda institucional a la comitiva rovianesa, a les 13h a la plaça del Pou.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla