Notícies
21 d'agost del 2015
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla vol ampliar la Biblioteca Municipal
La intenció és canviar la ubicació de l’actual Centre d’Estudis i integrar el seu local actual a la biblioteca
“Des de la regidoria de Cultura, ja treballem per ampliar la Biblioteca Municipal”. Així de segur s’ha mostrat l’edil que l’encapçala, Jordi Molinera. La intenció que es té des de la regidoria passa per un canvi de locals de diverses organitzacions. Molinera ha valorat com una bona notícia els gairebé 3.000€ que s’han rebut de la Diputació de Tarragona per destinar a la pròpia biblioteca i l’Escola d’Adults, però ha matisat que “no està clar on invertir-los”. La prioritat que tenen actualment és solucionar el problema de trobar-se “amb una biblioteca que s’ha quedat petita”.

La biblioteca ampliaria el seu espai adherint l’actual local del Centre d’Estudis, també ubicat a les mateixes escoles Teresa Manero. Aquest centre es desplaçaria a on actualment es troba el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), i aquest darrer s’ubicaria a la casa de sota l’alberg, propietat de la Generalitat, que dóna cap a la torreta del Carrer Martí d’Ardenya i que es troba actualment buida.

Molinera ja ha demanat reunir-se amb el Director General de Joventut, Antoni Reig, per tal de trobar una solució, tot i que fins al setembre no s’esperen moviments per la part de Reig, actualment de vacances.
En cas que aquesta iniciativa arribi a bon port, es realitzaria una de les demandes més populars dels usuaris, i fins i tot de la pròpia bibliotecària, Helena Cobos.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla