Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
21 d'agost del 2015
La Nit de Piano i Poemes d’Altafulla arriba diumenge a la 17a edició
La principal novetat del cartell d’enguany és que no compta amb cap soprano, i que s’inclou una representació teatral
La plaça de l’Església d’Altafulla tornarà a ser l’escenari aquest diumenge 23 d’agost a partir de les 10 de la nit d’una nova edició de la Nit de Piano i Poemes. Una edició que enguany celebrarà els seus disset anys de trajectòria al municipi. Disset anys d’històries i records que, segons l’organitzador Fonxo Blanch, van començar a avançar entre un grup d’amics i que han acabat consolidant-se en una cita molt esperada al municipi, sobretot per al públic més gran, qui pren seient de forma fidel any rere any. Segons ha corroborat la regidora de Festes, Alba Muntadas, la cita s’ha convertit en “tot un clàssic de finals d’agost a Altafulla”.

Fonxo Blanch tornarà a ser l’encarregat d’obrir l’acte amb la lectura de dos poemes. També repeteixen, després de l’èxit obtingut l’any passat en el seu debut, el veí Òscar Vidal i la seva filla Maria. I en aquesta primera part també els acompanyaran Joana Badia, Josep Maria Bellido, i la pianista Maria Figa. La segona part del programa l’encetarà Sílvia Amigó, i repetiran Maria Figa i Òscar i Maria Vidal.

La principal novetat d’aquesta dissetena edició és que el cartell no compta enguany amb cap soprano. Una “mancança” –segons Fonxo Blanch- que supliran amb la inclusió de teatre en el programa. En destaca el fragment d’ ‘Antígona’, de Salvador Espriu, que interpretaran Xesca Arqués i Joana Badia, en el paper de les germanes Antígona i Ismene, i Josep Maria Bellido, en el paper de Creont, i amb la narració de Fonxo Blanch.

La previsió dels organitzadors és que el pati de butaques s’ompli amb un centenar de persones. Sentim Alba Muntadas.

La XVII Nit de Piano i Poemes posarà el punt i final a l’agost musical d’Altafulla. El dia abans, el dissabte, la mateixa plaça de l’Església acollirà també l’últim concert del XVIII Festival Internacional de Música. L’actuació tindrà lloc a les 10 de la nit a càrrec dels londinencs Per Ad Parnassum i dels venecians L’Offerta Musicale, que interpretaran l’òpera ‘Dido & Aeneas’.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Fonxo Blanc, organitzador de la iniciativa
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla