Notícies
Foto: La Xarxa
20 d'agost del 2015
Altafulla Ràdio retransmetrà en directe aquest dissabte 22 d’agost la Diada de la Festa Major del Catllar
La Jove de Tarragona tanca el seu millor Sant Magí amb el 9 de 8 i el 5 de 9 amb folre, i els Xiquets es conformen amb la tripleta
Diada d'alçada per a les quatre colles de Tarragona. La Jove ha brindat el seu millor Sant Magí amb el 9 de 8, el 5 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre, i ha posat la cirereta a l'actuació amb el pilar de 7 amb folre descarregat. Els Xiquets de Tarragona no han pogut carregar, per ben poc, el 2 de 9 amb folre i manilles, però els matalassers s'han recuperat i han tancat l'actuació amb la tripleta màgica i el pilar de 7 amb folre descarregat. Jornada històrica per als Xiquets de Serrallo, que han descarregat el primer 2 de 7 de la seva història, i també diada de mèrit dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que si bé no han pogut coronar el 4 de 8, han sumat un 3 de 8, un 5 de 7 i un 7 de 7.

Després de la Diada de Sant Magí, els castells no s’aturen aquesta setmana a la comarca. El dissabte és el torn del Catllar, que, en el marc de la seva Festa Major, acollirà a la plaça de la Vila els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, i la Colla Vella els Xiquets de Valls. Altafulla Ràdio retransmetrà en directe la diada, de forma conjunta amb La Xarxa, des de les 6 de la tarda fins a dos quarts de 10 del vespre. La retransmissió anirà a càrrec dels periodistes Josep Ardila (Ràdio Montblanc) i Ernest Gili (Ràdio Sant Sadurní).

Qui sí que descansa aquests dies són els Castellers d’Altafulla. Els liles disposen de dues setmanes lliures, i no reprendran l’activitat fins el 28 d’agost. El programa ‘Dosos amunt’ de Tac12 ha fet ressò de la seva actuació a la Festa Major de Ferran. En el capítol 120 i a partir del minut 19 es pot tornar a veure el 4de6 de dones i el 3de7 que van portar a plaça.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla