Notícies
06 d'agost del 2015
Jesús Ballaz presenta el seu llibre ’El libro de los sentimientos para niños’ aquest dijous a les 19h a la BiblioMar
L’acte també comptarà amb la presència de la il•lustradora de la publicació, Marta Montañá
Si fa una setmana la literatura va ser protagonista de la tarda de dijous amb Héctor López Bofill i el seu llibre ‘L’edat dels homes’, en aquesta ocasió es manté el protagonisme per aquest vessant cultural.

Aquest dijous 6 d’agost, a les 7 de la tarda, la BiblioMar serà l’escenari de la presentació d’ ‘El libro de los sentimientos para niños’, de Jesús Ballaz. Es tracta d’una obra sobre educació emocional que conté una quarantena de contes i narracions per ajudar als més petits a identificar els seus propis sentiments.

Ballaz és un dels autors més reconeguts a nivell nacional en el terreny de les emocions. És, a més d’escriptor, traductor i editor especialitzat en literatura infantil i juvenil. Aquest llibre que presenta a la roulotte ubicada al Parc de Voramar és la seva darrera publicació, que va sortir a la llum el novembre passat. Està pensat per la lectura de petits i grans, per llegir-lo en família.

A més de la presència de l’autor dels textos, l’acte també comptarà amb la de la il•lustradora de la publicació, Marta Montañá. Un dels detalls més interessants del llibre és, a més de la importància de les imatges i les il·lustracions, la seva organització. Està dividit en 40 contes repartits en sis blocs, i és que aquest és el sistema classificatori que utilitzen molts psicòlegs sobre la manera de tractar les emocions. Tota una masterclass d’aquesta temàtica concentrada en una mateixa publicació.

“El món de les emocions sempre ha estat molt misteriós i desconegut, jo mateix moltes vegades no sé posar nom al que sento”. És una cita del propi Jesús Ballaz que dóna una encertada idea de la seva dedicació a aquesta temàtica. Als micròfons d’Altafulla Ràdio, l’autor del llibre ha explicat que l’emocional “és un tema d’importància en la pedagogia i que influeix en el rendiment escolar”, donat que “el creixement normal i satisfactori d’un nen també depèn de la situació emocional en què es trobi”.

D’altra banda, i com cada dijous, la presentació serà precedida per un contacontes, des de les 6 de la tarda. Gemma Maymó apropa als més petits dos exemples del recull ‘Contes d’animals i animalades’. Aquest dijous serà el torn de ‘La mosca fosca’ i ‘La talpeta’. Aquesta sèrie infantil tindrà continuïtat el proper vint d’agost amb dues històries més.
Jesús Ballaz, autor de ’El libro de los sentimientos para niños’
Jesús Ballaz, autor de ’El libro de los sentimientos para niños’
Jesús Ballaz, autor de ’El libro de los sentimientos para niños’
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla