Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
31 de març del 2023
El Cercle Artístic d’Altafulla inaugura aquest dissabte una nova exposició col·lectiva al Museu Etnogràfic
La mostra es podrà visitar fins al 16 d’abril. L’entitat també ofereix diumenge una nova mostra de l’Art al Carrer de 10h a 15h
El Cercle Artístic d’Altafulla inaugura aquest dissabte 1 d’abril, a partir de les 12h, una nova exposició col·lectiva a la Pallissa de l’Era del Senyor. És la seva manera de donar la benvinguda a la primavera, a les portes de la Setmana Santa, en què és habitual rebre un bon grapat de turistes i visitants als quals se’ls pretén oferir una mostra del talent artístic de la vila.

L’exposició s’allargarà fins al diumenge 16 d’abril, i es podrà visitar en el mateix horari d’obertura del Museu Etnogràfic, és a dir, tots els dissabtes, de 17.30h a 19.30h, i els diumenges d’11.30h a 13.30h. Enguany hi participen una quinzena d’artistes, com ha assenyalat el president de l’entitat, Salvador Anton, en una entrevista a l’Hora Local.

Els artistes que participen en la galeria són: Marta Balañá, Salvador Anton, Laura Pijuan, Paul Waring, Rosa Orero, Nati Podio, Viktor Kucheruk, Núria Domingo, Janet Peppers, Cristina Juanola, Alicia Cabeza, Úrsula Kuhlow, Joan Ciuró, Jordi Borràs, Marcos Zrihen, Josep Font, i Sibil·la.

EL DIUMENGE, NOVA MOSTRA DE L’ART AL CARRER

El Cercle Artístic d’Altafulla viurà un cap de setmana intens. I és que a banda de la inauguració de l’exposició col·lectiva, l’endemà diumenge ofereix una nova mostra de l’Art al Carrer entre les 10h i les 15h. També en el mateix espai, a l’exterior de la Pallissa de l’Era del Senyor.

El president de l’entitat, Salvador Anton, ha destacat que “a banda dels pintors i pintores que exposen habitualment, cada vegada hi ha més artistes que participen per primera vegada”. La sessió d’aquest diumenge en cap cas serà una excepció, i assegura que és una oportunitat que cal aprofitar.

Per Anton, l’Art al Carrer és més que una mostra de cultura, “és un entreteniment i és pedagògic”, ha apuntat. Es constata si es dona un cop d’ull al programa d’actes, que començarà a les 10.30h amb un taller de natura, que dirigirà la mestra, artista i terapeuta, Carme Aragonès.

La jornada continuarà a les 12h amb una xerrada sobre Joan Miró, a càrrec de la historiadora Isabel Ràfols, i clourà a les 13h amb el concert de la formació de pop-rock de Valls i Vilabella, ‘Ànimes’.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla