Notícies
29 de juliol del 2015
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ es reuneixen aquest dijous amb el secretari general d’Infraestructures per tractar la problemàtica de l’N-340
Després de mesos d’espera, Manuel Niño els rep a Madrid a les 11h
Després de mesos d’espera i reclamacions, el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Niño, rebrà els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ afectats pels col·lapses de la carretera nacional 340 aquest dijous dia 30, a les 11h del matí. Els representants municipals havien enviat diferents cartes on demanaven mantenir una trobada amb la ministra per tal de debatre cara a cara les solucions a les acumulacions de vehicles a l’N-340, i principalment, per donar solució a aquest punt negre de la demarcació de Tarragona on cada 20 dies es produeix una víctima mortal en algun tram tarragoní d’aquesta carretera. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es mostra satisfet per la resposta de Foment a la trobada, i ha recordat també la “ratera” que significa l’N-340 pels ciutadans i els visitants de la Costa Daurada aquests dies.

L’alcalde altafullenc ha insistit que “la solució passa per l’aixecament de barreres a l’autopista AP-7”, i que és el que reclamen els batlles del ‘Pacte de Berà’, proposta que traslladaran al secretari general d’Infraestructures aquest dijous.

Un cop confirmada la trobada entre alcaldes i Foment, queda a l’aire l’acte de protesta de caràcter festiu que els batlles van anunciar que convocarien a finals del mes de juliol davant la Subdelegació del Govern a Tarragona. Segons ha confirmat Fèlix Alonso, al llarg d’aquesta setmana es reuniran per tal de decidir si continuen amb aquesta convocatòria o si l’ajornen, ja que, segons ha recordat, l’acte de protesta era principalment per forçar aquesta trobada amb Foment, per tant, “fora lògic ajornar-la en funció dels resultats de la reunió”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla