Notícies
27 de juliol del 2015
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública torna a sortir al carrer per denunciar la “privatització” dels centres tarragonins
El col·lectiu ha convocat els mitjans de comunicació aquest dimarts a les12h al hall de l’Hospital Joan XXIII
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona tornarà a sortir al carrer aquest dimarts. Ho farà a partir de les 12 del migdia al hall de l’Hospital Joan XXIII en una nova trobada amb els mitjans de comunicació.

Després de la convocatòria del passat dimecres en la qual el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé; i el gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Pere Àngel Montserrat, neguessin la creació d’un “consorci encobert” i el que el col•lectiu considera un “evident desmantellament” del centre hospitalari amb la posada en marxa dels Plans Funcionals, el Grup vol tornar a fer ressò de la problemàtica.

En la convocatòria d’aquest dimarts està previst que hi intervingui Isabel Vallet, diputada al Parlament de Catalunya per la CUP, a banda de diferents membres del Grup de Treball. Una d’aquestes responsables, Laia Estrada, ha insistit en què la seva demanda des de bon principi ha estat “una sanitat pública de qualitat i universal”.

Tall de veu. LaiaEstradaSanitatPublica270715

Les principals peticions passen per un sistema sanitari “100% públic, tant en la seva propietat com en la seva gestió i prestació de serveis”, i per l’aturada dels Plans Funcionals ja que “impliquen la participació d’agents privats en la gestió que condiciona l’atenció dels pacients en funció de la seva condició socioeconòmica”.
Laia Estrada, membre del Grup de Treball
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426