Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
23 de gener del 2023
Montse Castellarnau serà l’alcaldable d’Alternativa Altafulla
Els comuns definiran una “llista renovada”, amb “algun regidor actual” per “arrasar” a les eleccions del maig
Montse Castellarnau ha estat escollida com a cap de llista d’Alternativa Altafulla per a les eleccions del mes de maig d’enguany. L’actual alcaldessa d’Altafulla ha rebut la confiança de tots els membres de l’Assemblea reunits aquest divendres per començar a definir la candidatura.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Castellarnau s’ha mostrat satisfeta de comptar amb el suport del partit, i ha assegurat que es troba amb moltes ganes i il·lusió de ser l’alcaldable d’un dels partits amb més representació al consistori.

Castellarnau ha estat presentada oficialment com a alcaldable aquest diumenge en un acte obert a la ciutadania al Parc de Voramar. Ha comptat amb el suport de diferents membres del partit, començant per l’exalcalde Fèlix Alonso, al qual va substituir quan aquest va perdre els comicis de 2019 i va renunciar a l’acta de regidor.

L’alcaldable Montse Castellarnau ha explicat que han triat el Parc de Voramar per fer l’acte de presentació perquè és un dels llocs representatius d’Altafulla, com també ho és la platja, que pretenen revertir. Cal recordar que l’esfondrament de Cal Vitali en la passada primavera va ser el detonant de la moció de censura que va cloure amb la seva proclamació com a nova alcaldessa de la vila.

Castellarnau ha estat la protagonista de l’acte, ja que encara s’han de confirmar la resta de persones que formaran la llista. Això sí, ha avançat que la llista que estan definint els comuns comptarà amb moltes cares noves i algun dels regidors actuals, que podrien repetir, si bé no tots ho faran.

Es tracta d’una llista que, segons Castellarnau, està pensada per “arrasar” en les eleccions del mes de maig. Es mostra confiada a rebre el suport de la ciutadania. En aquest sentit, ha dit que els veïns i veïnes ja coneixen el tarannà d’Alternativa, i que el fet de ser alcaldessa “m’ha donat visibilitat” perquè la gent la conegui més.

Després de conèixer l’alcaldable d’Alternativa Altafulla, ara resta pendent de conèixer qui serà el representant de Junts per Altafulla, amb Hèctor López Bofill com a candidat més ferm. Mentre que cal veure si les negociacions entre la representant d’Ara Altafulla, Natalia Sanz, i el del PDeCAT, Xavier Rofes, arriben a bon port per presentar-se conjuntament sota el paraigua d’Ara Pacte Local.
Montse Castellarnau, alcaldable d'Alternativa Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldable d'Alternativa Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldable d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla