Notícies
Foto: Anna F. - Ajuntament de Torredembarra
10 de gener del 2023
La Policia Local de Torredembarra deté tres joves per robatori amb violència
Els detinguts haurien furtat diversos telèfons mòbils i una cartera a altres joves que es trobaven al mateix establiment d'oci nocturn
La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest dissabte, a les 08h, tres joves, veïns de Roda de Berà, Torredembarra i la Pobla de Montornès respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. A més, entorn el robatori també s'haurien produït lesions a algun client del local d'oci nocturn on es van produir els fets, a la sortida d'aquest.

Els detinguts haurien furtat diversos telèfons mòbils i una cartera a altres joves que es trobaven al mateix establiment. Després, s'haurien vist involucrats en una baralla. Posteriorment, haurien aprofitat per comprar articles de caràcter sexual amb una de les targetes de la cartera robada.

Gràcies a l'avís d'una de les víctimes, la Policia Local ha enxampat in fraganti els tres joves mentre compraven aquests articles en un establiment obert les 24 hores. Els agents han recuperat tots els objectes més la targeta, han estat lliurats als seus propietaris.

Els presumptes autors han quedat en custòdia a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra del Vendrell per continuar amb la investigació dels fets i passar a disposició judicial.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es