Notícies
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
29 de desembre del 2022
Torna el Concert i el Ball de Cap d’Any a Altafulla tres anys després
Els veïns i veïnes podran donar la benvinguda al 2023 entre música i serpentines amb el grup de versions Wasa Corporation i música de discjòquei
Altafulla acomiada el 2022 aquest dissabte 31 de desembre amb el Concert i Ball de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal. Després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19 i les pertinents restriccions sanitàries, l’Ajuntament recupera aquesta festa perquè els veïns i veïnes de la vila donin la benvinguda al nou any entre música i serpentines.

L’alcaldessa i regidora de Festes, Montse Castellarnau, destaca la recuperació de l’acte “després d’aquests anys de sequera” produïts per la crisi sanitària, i convida a tothom a gaudir-lo per “fer gresca i xerinola fins a altes hores de la matinada”. L’ocasió s’ho val.

La festa començarà a partir de les 00.30h amb el grup Wasa Corportation. La formació de la companyia Centaño Espectacles interpretarà versions en un marc d’animació musical inspirada en la temàtica de l’espai. Durant el viatge, amb una durada de més de dues hores, els músics cantaran algunes de les cançons més emblemàtiques de la Movida Madrileña, Los Secretos, M-Clan o Duncan Dhu. També recordaran l’época dorada del rock català al ritme de Sopa de Cabra, els Pets o Sau, entre d’altres. Sense oblidar els grans hits internacionals com els de Gloria Estefan, Shakira o Ricky Martin.

Després de l’actuació de Wasa Corporation sonarà música de discjòquei amb la qual clourà el Concert i Ball de Cap d’Any d’Altafulla.

EL PARC DE NADAL, DEL 2 AL 4 DE GENER

Després de la festa de Cap d’Any, el Poliesportiu Municipal s’habilitarà per acollir el Parc de Nadal el 2, 3 i 4 de gener (17h a 20h) “amb el format màxim”, com ha destacat l’alcaldessa Montse Castellarnau. És a dir, hi haurà propostes tant per als infants com per als adolescents, tant a l’interior com a l’exterior, a la pista de l’escola El Roquissar.

Com ha explicat Castellarnau, enguany hi ha la novetat d’un rocòdrom que comptarà amb una tirolina per tornar al terra. A banda, hi haurà els habituals inflables i atraccions, “que ben segur faran les delícies de tots els participants”, a més de la possibilitat d’entregar la carta al Patge Reial el dia 3.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es