Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
29 de novembre del 2022
Creixell senyalitza les entrades del municipi amb rètols de 'Localitat compromesa contra la violència de gènere'
L'Ajuntament també ha estrenat els llums violetes de la façana de la casa consistorial, i ha pintat un banc públic com a mostra de rebuig a la violència vicària
Coincidint amb el 25N, la regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l'Ajuntament de Creixell ha senyalitzat tres entrades i sortides del municipi amb uns rètols violetes on s'hi llegeix 'Creixell, localitat compromesa contra la violència de gènere'. El consistori també ha estrenat els llums violetes al balcó de la casa consistorial.

Des de la regidoria d'Igualtat de la vila, la seva titular Chelo Picón, ha destacat que aquesta senyalització és una iniciativa pionera al territori que pretén 'visualitzar que som un municipi compromès durant tot l'any amb la lluita contra la violència envers les dones, amb serveis de suport a les víctimes, eines per detectar casos de maltractament, campanyes de conscienciació, reivindicacions a través de l'art i activitats diverses'.

Un altre dels actes que s'han dut a terme per commemorar el 25N a Creixell, ha estat la pintada d'un banc per reflectir el rebuig a la violència vicària, una iniciativa de la qual la ciutadania ha estat protagonista. Amb aquesta acció el veïnat ha fet un homenatge a totes les víctimes de la violència vicària, una forma de violència exercida per part d'un progenitor contra el fill o filla amb l'objectiu de causar dolor a la mare.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla