Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de novembre del 2022
Es constitueix la Comissió Informativa Especial de la Gent Gran d'Altafulla
La proposta ha de permetre mantenir activa la tramitació de la futura residència i anar avançant cap a la concreció del projecte
El ple ordinari d'aquest dilluns ha acordat que es constitueixi la Comissió Especial informativa de la Gent Gran, seguint el dictamen d'allò que va aprovar el mateix plenari el passat 9 de novembre en una sessió extraordinària. Malgrat no estar previst inicialment, aquesta qüestió ha entrat per urgència, ja que era una condició posada per l'EINA-ERC per poder aprovar un altre punt de l'ordre del dia, com ha remarcat l'alcaldessa, Montse Castellarnau, en la seva intervenció al respecte.

Des de l'EINA-ERC, el portaveu Jordi Molinera ha reivindicat com a vàlida la "pressió" exercida per poder tramitar aquest punt tan aviat com fos possible.

En línies similars s'ha manifestat el regidor no adscrit, Xavier Rofas, qui assegura que ha estat millor accelerar la creació de la comissió "per evitar que coincideixi amb altres debats importants com el pròxim, sobre els pressupostos".

Mentre, el portaveu de Junts per Altafulla Hèctor López-Bofill ha valorat positivament la comissió, però insta a evitar que hi prengui part el regidor no adscrit.

Per la seva banda tant la regidora d'Ara, Natalia Sanz, com la regidora del PSC, Inma Morales s'han mostrat satisfetes de la creació d'aquesta comissió.

Aquest ha estat un dels punts entrats per urgència que han contribuït a dotar de contingut un ple ordinari que es presentava sense massa expectatives, ja que el seu ordre del dia oficial només incloïa un punt diferenciat de la resta dels habituals a cada ple i totalment de tràmit. Així, després d'aprovar les actes de les sessions anteriors, l'ordinària d'octubre i l'extraordinària de principis de mes, i donar compte dels decrets d'alcaldia, s'han succeït les incorporacions a l'ordre del dia d'última hora, entre aquestes, al de la Comissió Especial, que s'ha aprovat per unanimitat.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Jordi Molinera, portaveu de l'EINA
Intervencions de Xavier Rofas, Natalia Sanz i Hèctor López Bofill
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla