Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2022
El regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, denunciarà Xavier Rofas per "assetjament, injúries i amenaces"
El regidor no adscrit i excompany de partit, per la seva banda, no es pronunciarà públicament sobre la qüestió a l'espera d'esdeveniments
El regidor de Junts per Altafulla Hèctor López Bofill denunciarà el seu excompany de bancada i ara regidor no adscrit, Xavier Rofas, per "assetjament, injúries i amenaces". Aquesta és la sortida a la qual diu haver arribat el juntaire després d'estar "sotmès a la seva extorsió i pressió" i de "mesos de missatges i converses amb insults constants i amenaces" que van provocar, segons ha relatat en declaracions a Altafulla Ràdio, que finalment abandonés el govern municipal del qual formava part arran de la moció de censura contra l'anterior executiu local.

El juntaire ha explicat que ja té la denúncia a punt per presentar i que "la formalitzarà aquesta setmana" tot i mantenir l'esperança, diu, que amb la interposició de la demanda, Rofas abandoni l'acta de regidor i aquesta retorni a mans de Junts. Igualment, ha acusat els signants de la moció que el va reprovar de "callar" davant l'actitud de Rofas.

Hèctor López Bofill assegura que haver de treballar en el mateix consistori que Rofas, malgrat trobar-se en una "situació molt difícil" no el farà plegar com a regidor del plenari municipal.

Per la seva banda, contactat per aquesta emissora, Xavier Rofas ha declinat fer declaracions i s'ha mostrat expectant a l'esdevenir dels fets, ja que la denúncia judicial encara no s'ha fet efectiva.
Hèctor López Bofill, portaveu de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, portaveu de Junts per Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es