Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 de novembre del 2022
Els Diables Petits encenen Altafulla amb les carretilles ben carregades i uns versots que apunten en totes direccions
La colla estrena nova direcció a càrrec d'Albert Jansà i Dani Massó, en un Sant Martí en el qual celebra 10 anys d'existència
És un dels primers versots dels Diables Petits d'Altafulla per aquest Sant Martí, emulant el popular programa de TV3 'El Foraster'. D'aquesta manera començava el tradicional recital de "poesia malcarada" d'uns joves diables i diablesses que tenen molt clar el que els agrada i el que no del seu poble i ho fan palès en el millor escenari possible, a la plaça del Pou. Encàrrecs per als seus mestres tant de l'escola com de l'institut i també per als governants locals, les seves decisions i allò que passa al poble, com els temporals i l'estat de la platja. Sempre, això sí, amb la ironia i l'humor per bandera

Abans dels versots, però, els Diables Petits es van lluir amb un correfoc i una carretillada que no van deixar indiferents. Sant Martí és especial i calia demostrar-ho. Un dels seus caps de colla, l'Albert Jansà, explicava en finalitzar l'acte que havien passat nervis i valorava la bona predisposició de tota la canalla perquè tant el correfoc com la carretillada i els versots fossin un èxit.

Tant Jansà com Dani Massó s'estrenen en un Sant Martí com a caps de colla de la vocalia dels Petits dels Diables d'Altafulla, després que Jordi Andreu i Gemma Maymó l'hagin capitanejat durant 10 anys. Jansà augura una vida llarga als Petits i celebra el bon inici de la Festa Major amb la cercavila de dissabte i el correfoc i versots de diumenge.

Els Diables Petits tornaran a sortir al carrer ja aquest divendres a les 12h amb la processó de Sant Martí i tornaran a protagonitzar una activitat festiva amb el joc del quinto, el mateix dia a les 16h al carrer de l'Hostal.
Fragment dels versots dels Diables Petits d'Altafulla
Fragment dels versots dels Diables Petits d'Altafulla
Albert Jansà, co-cap de colla dels Diables Petits d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla