Notícies
17 de juliol del 2015
Centenars de persones donen la benvinguda a la Mare de Déu del Carme en un emotiu acte que ha recordat José Ignacio Cellier
Tres embarcacions van acompanyar a la patrona dels mariners a la Platja d’Altafulla
La Platja d’Altafulla, i més concretament la zona del Club Marítim, ha estat l’escenari un 16 de juliol més de la celebració de la Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i dels mariners.

Centenars de persones han donat la benvinguda a la patrona pels volts de les vuit del vespre, quan ha arribat a la platja acompanyada per tres embarcacions, dos més que l’any passat. La celebració va començar amb la tradicional missa marinera, on es va produir un dels moments més emotius de la cerimònia: un recordatori a José Ignacio Cellier, impulsor de la celebració que ens va deixar ara fa uns mesos.

Després de la missa s’han cantat tres havaneres i la Salve, un altre dels moments més esperats, abans de començar la processó cap a l’església de Santa Maria. A un quart de deu de la nit, i ja dins l’església, s’ha tornat a entonar la Salve a més d’altres havaneres i la imposició dels escapularis. La vetllada ha acabat amb el tradicional rom cremat. Un gran nombre de feligresos es van apropar als actes.

La Festa en honor de la patrona ha estat organitzada per la Parròquia de Sant Martí, amb la col·laboració del Club Marítim d’Altafulla i l’Ajuntament del municipi.
Jaume Gené, mossèn d’Altafulla
Jaume Gené, mossèn d’Altafulla
Jaume Gené, mossèn d’Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat