Notícies
Foto: Protecció Civil
04 de novembre del 2022
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del pla VENTCAT per la previsió de fort vent fins al dissabte al matí
Les ventades seran generalitzades a partir d'aquest divendres a la tarda a tot Catalunya, les comarques tarragonines incloses
Protecció Civil de la Generalitat ha activitat l'Alerta del pla VENTCAT per la previsió de fort vent. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), s'esperen forts vents de component oest i nord fins dissabte al matí.

Al Pirineu i a l'extrem sud, les ratxes de vent podran superar els 90 km/h., sobretot a cotes altes. A partir d'aquest divendres a la tarda, les ventades seran generalitzades a tot Catalunya, i es demana màxima precaució a les comarques tarragonines, en les quals es preveuen les afectacions més importants juntament amb altres comarques.

Per aquest motiu, des de Protecció Civil recorden que cal extremar especialment les precaucions en la conducció i també en totes les activitats que es realitzin a l'aire lliure. Cal evitar les zones boscoses en les quals podrien caure branques o arbres.

A més, també en l'àmbit urbà cal ser molt prudent amb la possible caiguda d'elements estructurals i altres objectes que hi pugui haver en façanes i balcons. Preventivament, cal retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Tampoc és segur protegir-se darrere de murs o cartells publicitaris si no són estables.

Es recomana fer seguiment de l'evolució meteorològica al perfil del @meteocat i seguir els consells i les possibles incidències a través del twitter @emergenciescat.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla