Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
04 de novembre del 2022
Altafulla acull una nova edició del Mercat d'Art al carrer, aquest diumenge
El Cercle Artístic s'uneix a la Festa Major amb la seva proposta mensual amb exposició i venda d'obres, taller infantil, xerrada divulgativa i música. De 10h a 15h
El Mercat d'Art al carrer torna aquest diumenge a Altafulla en un nou primer cap de setmana de mes que, a més, coincideix amb la Festa Major de Sant Martí. La proposta del Cercle Artístic d'Altafulla es converteix doncs en una oferta cultural afegida en la programació festiva i ho fa amb les habituals parades dels artistes locals i forans que volen exposar-hi les seves creacions i també vendre-les.

Com és habitual les parades romandran entorn l'era del Castell entre les 10h i les 15h i per completar el passeig per la zona s'han programat diverses activitats relacionades amb el món de l'art.

Així, a les 10.30h, a la pallissa de l'Era del Senyor s'oferirà un taller de ceràmica amb la Merche de Marsea Ceramic per experimentar amb el torn i crear una peça. El taller és obert a tots els infants i té un cost de 5€.

I a les 12h serà el moment d'escoltar la historiadora de l'art i docent Isabel Ràfols amb la xerrada Der Blaue Reiter, a la pallissa de l'Era del Senyor.

I en acabar, com és també ja un clàssic d'aquestes jornades, un vermut musical. En aquesta ocasió a càrrec de Gaià Gospel, a partir de les 13h.

El Mercat d'Art al carrer, que es fa els primer diumenge de cada mes, està organitzat pel col·lectiu d'Art al carrer, amb la col·laboració del Cercle Artístic i de l'Ajuntament d'Altafulla.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla