Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
04 de novembre del 2022
Els Castellers d'Altafulla, il·lusionats amb una diada de Festa Major que esperen que sigui de màxims
La prudència s'imposa, però, i es tiraran castells "que puguin descarregar", alguns dels quals ja s'han vist en una temporada que qualifiquen d'"exitosa"
La diada castellera de Festa Major dels Castellers d'Altafulla torna a celebrar-se després que no ho fes els últims anys per la pandèmia i tindrà lloc aquest diumenge 6 de novembre a la plaça del Pou a partir de les 12.30h amb els Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova com a colles convidades. Una jornada en la qual els liles hi tenen posada la mirada des de fa setmanes i en la que treballen específicament als assajos i també, de manera indirecta, en cadascuna de les sortides que han realitzat en les últimes setmanes. Proves per poder tirar algun dels castells que estan a punt de caramel i consolidació d'aquells que ja s'han convertit en un clàssic de la temporada. Així, a Altafulla els de la camisa lila tenen previst dur a plaça el 3 i el 4 de 7 a més de, si tot va bé, el 3 de 7 amb el pilar, construcció per la qual necessitarien comptar amb el màxim d'efectius possible, com ha destacat el cap de colla Pruden Moreno.

Moreno, però, assegura que els castells que tiren a plaça els de Ca l'ixart són castells que han de poder descarregar i és per això que si no es tenen garanties, el 3 de 7 amb el pilar, o el 5, no podrà pujar. Igualment, però, considera que la temporada dels liles ha estat "exitosa", ja que han assolit els objectius marcats, com són la recuperació dels castells de 7.

La diada castellera de diumenge es podrà seguir in situ des de la plaça del Pou o a través de les ones de la freqüència modulada, en directe al dial 107.4, a l'app per Android, la TDT o el web www.altafullaradio.cat, amb la direcció dels companys Albert Jansà i Eduard Virgili.
Pruden Moreno, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pruden Moreno, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla