Notícies
10 de juliol del 2015
Nova visita guiada a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla en el marc del programa d’estiu del MNAT
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a les 19:30h de la mà dels amfitrions Caius i Faustina
L’estiu és ben viu a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla. L’obra de teatre ‘Troianes 15’ no serà l’única activitat que aculli el jaciment aquest cap de setmana. Demà dissabte a dos quarts de 8 de la tarda, just abans de la representació, hi ha programada la visita guiada ‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’, en el marc del programa del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). La iniciativa es va posar en marxa a finals del mes de juny, i s’allargarà fins a principis de setembre.

Un recorregut de dues hores de durada que dóna a conèixer als visitants les diferents estances de la residència dels que en van ser els propietaris. Són ells mateixos, com a amfitrions, els que acompanyen els assistents pels diversos indrets, i els que expliquen els orígens de la vil·la i el seu context històric. En acabar el recorregut, convidaran els visitants a un aperitiu amb vi, mel i fruites, un refresc i diversos productes de la terra.

Pilar Sada, responsable de l’àrea de Difusió, Educació, i Exposicions del MNAT, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que és “una manera distesa i participativa de donar a conèixer i apropar la nostra història i el nostre patrimoni”.

Durant tot l’any el gruix de visitants és molt important. Una xifra que es manté al llarg de l’estiu. En aquests mesos, però, el públic és més familiar i de procedències més diverses.

La visita es pot fer tant en català com en castellà. El preu per als adults és de 8 euros, i per als infants d’entre 5 i 16 anys, de 5 euros. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia a través del telèfon 977 25 15 15, o del 977 65 28 06.

Les properes convocatòries són el 25 de juliol, i el 8 d’agost a dos quarts de 8 del vespre; i el 22 d’agost i el 5 de setembre, a les 7.
Pilar Sada, responsable de promoció i difusió del MNAT
Pilar Sada, responsable de promoció i difusió del MNAT
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426