Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
23 de juny del 2022
Torna 'l'Espai FIC-CAT' al Roc de Sant Gaietà
Les projeccions a l'aire lliure tindran lloc quatre divendres de juliol a l'antic port del Roc de Sant Gaietà i amb entrada lliure
Les regidories de Cultura i de Turisme de l'Ajuntament de Roda de Berà, amb el suport del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC-CAT), tornen a impulsar un any més, i ja en van tres, l'Espai FIC-CAT. Els espectadors i espectadores podran gaudir del millor cinema català en l'entorn privilegiat del Roc de Sant Gaietà, a l'antic port, a partir de les 22h.

En aquesta ocasió seran quatre sessions, programades els divendres del mes de juliol. L'Espai FIC-CAT s'estrenarà el 8 de juliol amb una sessió conjunta de curtmetratges triats per la nova direcció del Festival: Elsa, d'Albert Carbó; La banyera, de Sergi Martí; Diari d'un operador cinematogràfic, de Dani Seguí; i Llana Negra, d'Elisabet Terri.

La següent sessió arribarà el 15 de juliol amb Els dies que vindran, de Carlos Marqués-Marcet. La producció va obtenir el Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula al FIC-CAT 2019.

El 22 de juliol els espectadors i espectadores podran gaudir del llargmetratge Sis dies corrents, de Neus Ballús, la qual ha estat projectada al FIC-CAT 2022 dins de la selecció oficial, però fora de competició.

Finalment, el 29 de juliol es projectarà el llargmetratge Escape Room, d'Hèctor Claramunt, cinta que va aconseguir el Premi del Públic a la 14a edició del Festival amb molt bones crítiques. Una divertida comèdia que servirà per posar punt final a la tercera edició de l'Espai FIC-CAT.
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla