Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
22 de juny del 2022
La Diputació de Tarragona renova la Guia de Serveis per facilitar l’accés a les subvencions i assistències als ens locals i la ciutadania
La renovada Guia de Serveis vol ser una eina útil, àgil i pràctica per fer més accessible tota la informació dels serveis que la institució ofereix
La Diputació de Tarragona facilita un millor accés als seus serveis amb la renovada “Guia de Serveis”, un espai web que recull les principals subvencions, assistències tècniques i premis que la Diputació ofereix i que té com a objectiu fer més senzilla l’obtenció d’informació i l’accés a la tramitació.

Amb aquesta Guia, qualsevol persona pot conèixer les diferents vies de col·laboració que la Diputació ofereix. Cada servei compta amb una fitxa amb informació, un enllaç directe per poder-lo tramitar i tutorials o documentació addicional per facilitar-ne la gestió. La Guia compta amb un cercador que permet trobar els serveis per paraula clau, per àmbit de gestió i per col·lectiu a qui va dirigit: ens locals, ciutadania, entitats i associacions, emprenedoria, professionals de la cultura, etc. També s’indica l’estat del termini, si és obert, si està fora de termini o si s’obrirà properament.

La Guia de Serveis és una secció principal de la pàgina web de la Diputació (www.dipta.cat/serveis), amb una navegació senzilla a través del menú superior. La Guia està dissenyada tant per a les persones, administracions i entitats que volen accedir per primera vegada als serveis de la Diputació com per a tots aquells usuaris habituals que volen conèixer l’estat i la disponibilitat de cada subvenció o assistència amb un simple cop d’ull. D’aquesta manera, la Diputació de Tarragona vol reforçar el seu compromís amb la transparència i la proximitat, fent més accessibles els seus serveis a tots aquells que els vulguin fer servir.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla