Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 de juny del 2022
La piscina municipal d’Altafulla obrirà del 24 de juny al 4 de setembre
L’horari de la instal·lació serà de dilluns a diumenge, d’11h a 15h, i de 16h a 20h
La Piscina Municipal d’Altafulla obrirà portes el divendres 24 de juny per iniciar la nova temporada d’estiu, que enguany s’allargarà fins el 4 de setembre. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11h a 15h, i de 16h a 20h. Les instal·lacions que s’ubiquen al carrer Alcalde Pijuan compten amb una piscina de 25x8 metres, i una altra de petites dimensions per a la canalla. També disposa de vestidors per a homes i dones, servei de bar, i socorristes.

La novetat de la nova temporada a la piscina és que les noves tarifes són iguals tant per a les persones empadronades a Altafulla com per a les que no ho estan. Així ho dicta l’ordenança fiscal 21 aprovada aquest any. No obstant això, les noves tarifes s’aplicaran un cop surtin publicades definitivament al BOPT, que es preveu a partir de l’última setmana de juliol. Per tant, fins al moment, s’aplicaran les tarifes vigents que contemplen aquesta diferenciació.

El regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Altafulla, Hèctor López Bofill, lamenta que l’aplicació de les modificacions corresponents a les taxes es demorin fins a finals de juliol, quan ja s’haurà complert un mes i escaig d’ençà de l’obertura de la piscina.

Les tarifes d’entrades, abonaments i bons familiars es diferencien entre dos grups. D’una banda, els menors o igual de 16 i majors o igual de 65 anys, jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional, i de l’altra, les persones que oscil·len entre els 16 i els 65 anys.

Pel que fa al primer grup, l’entrada diària els costarà 2 euros; l’abonament mensual, 15 euros; i l’abonament de la temporada, 25 euros. En el cas dels bons familiars, cada membre pagarà 7,5 euros per un mes, i 12,50 euros per l’estiu sencer.

Quant al segon grup, l’entrada diària s’ha fixat en 3 euros; l’abonament mensual, en 20 euros; i l’abonament per temporada, en 40 euros. En el cas dels bons familiars, cada membre pagarà 10 euros per un mes, i 20 euros per tota la temporada.

D’altra banda, la tarifa per a grups d’associacions, entitats, casals, colònies i estades d’estiu el preu serà de 0,50 EUROS (10 o més infants), i per a la concessió d’aquesta tarifa caldrà resolució del regidor d’Esports mitjançant acte administratiu.
Hèctor López Bofill, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla