Notícies
Foto: L'EINA
22 de juny del 2022
L’EINA exigeix al govern d’Altafulla que la gestió de la platja “segueixi criteris tècnics i no es basi en interessos electorals”
Els republicans demanen la convocatòria del Comitè de Gestió de la platja per conèixer el Pla de Xoc i establir les següents accions a realitzar
El temporal de mar del passat cap de setmana ha tornat a evidenciar els problemes de la platja d'Altafulla respecte al manteniment de la sorra. El dilluns, la platja presentava un aspecte que dista força de la imatge que tenia fa uns dies, quan es va fer l’aportació de sorra del Vinyet cap a la resta de l’espai natural. Una aportació de 8.000 m3, “acordada per l’Estat i l’Ajuntament quan governava l’EINA”, com assegura la formació republicana en un comunicat on demana que la gestió de la platja es desenvolupi a través de “criteris tècnics, i no es basi en interessos electorals”.

En declaracions a Altafulla Ràdio, la regidora de l’EINA, Alba Muntadas, ha assegurat que el darrer temporal ha evidenciat que “el Pla de Xoc que va anunciar el govern ha resultat inefectiu”. Igualment, ha reiterat la necessitat que totes les accions destinades a protegir i millorar la platja estiguin recolzades per criteris tècnics i científics.

L’EINA lamenta que el Pla de Xoc que l’actual govern va anunciar quan va assumir el lideratge de l’Ajuntament “s’ha reduït a fer l’aportació ja projectada pensant només en la temporada turística”. Per aquest motiu, requereixen la convocatòria del Comitè de Gestió en el qual “exposin quins són els seus plans”, i que compti amb tots els agents implicats (tècnics, associacions mediambientals, veïns i grups municipals) amb l’objectiu de trobar un “equilibri” entre els interessos de cada col•lectiu, argumenta Muntadas.

La formació republicana assegura que donarà suport al govern en les decisions que prengui sobre la platja, sempre que aquestes estiguin avalades per criteris tècnics i científics, i que “la gestió vagi determinada per accions que contemplin la platja tot l’any i no només a l’estiu”.
Alba Muntadas regidora de l'EINA
Alba Muntadas regidora de l'EINA
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla