Notícies
Foto: Arxiu
16 de maig del 2022
Se succeeixen les interaccions entre les policies locals d'Altafulla i Torredembarra després de signar l'acord de col·laboració
Des d'Altafulla es plantejarà també un calendari de controls de trànsit conjunts i periòdics
La col·laboració estreta entre les policies locals d'Altafulla i de Torredembarra ja és un fet més enllà del paper. Ho era abans de formalitzar-se oficialment la signatura del conveni (entre les policies locals d'Altafulla, Torre i Creixell) però ara, un cop signat, les interaccions són encara més fluïdes. D'aquesta manera s'ha integrat en la rutina dels cossos policials la demanda de suport per part de la policia veïna en cas de necessitat.

Així ho palesen, per exemple, les últimes dues actuacions en les que una patrulla d'Altafulla s'ha desplaçat a la Torre en ser requerits pel cos local. Es tracta d'un reforç que s'ha pogut oferir sense cap impediment per part de la Policia Local d'Altafulla, que en el moment de la crida, comptava amb disponibilitat per donar-hi resposta. En aquest cas es tracta, per una banda d'una actuació al CAP de la Torre amb un usuari agressiu, i un altre, aquesta passada matinada en l'atenció d'una baralla a la via pública. Ho ha explicat el caporal de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil.

Arran de la possibilitat de col·laborar en ferm amb el cos policial de la localitat veïna, Gil es proposa ara poder establir diferents interaccions de manera periòdica més enllà d'aquestes actuacions fruit de la urgència de situacions puntuals. Així, considera que és important poder establir un calendari de controls rutinaris de trànsit que es desenvoluparien entre ambdues policies en llocs estratègics d'ambdós termes municipals. Es farien a la rotonda del puntet, per una banda, i a la rotonda de la gasolinera Galp, a la carretera de la Riera.

La voluntat del caporal de la Policia Local d'Altafulla és la d'establir controls com els que fan periòdicament també amb els Mossos d'Esquadra. Uns controls en els quals, de matinada, s'estableixen en algun punt de la xarxa viària del Baix Gaià i es revisen alcoholèmies, drogues i documentació.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla