Notícies
Foto: Associació Mediambiental la Sínia
13 de maig del 2022
L’Associació Mediambiental La Sínia celebra el 25è aniversari aquest dissabte amb un programa replet d’activitats per a infants i adults
La celebració tindrà lloc a l’Ermita de Sant Antoni des de les 11h fins a les 20h amb tallers, contacontes, visites guiades, o concerts
L’Associació Mediambiental La Sínia compleix aquest divendres 13 de maig 25 anys d’ençà de la seva fundació a Altafulla. Una efemèride important per a l’entitat, que des d’aleshores ha treballat en favor del territori, amb la recuperació de la desembocadura del riu Gaià per bandera. Per celebrar-ho, ha programat una jornada plena d’activitats lúdiques per aquest dissabte 14 de maig, a l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla.

El coordinador de la Sínia, Hèctor Hernández, ha explicat que l’aniversari suposa una “bona excusa” per fer “una festa amb totes aquelles persones que ens han acompanyat durant tots aquests anys”. Igualment, ha dit que després de celebrar el 15è aniversari a la desembocadura i el 20è a Montferri, en aquesta ocasió creien oportú tornar a Altafulla.

El programa compta amb iniciatives tant per a la canalla com per als adults, i la majoria segueixen la idiosincràsia mediambiental que caracteritza l’entitat. Paral·lelament, també hi haurà “espais de germanor per compartir experiències i records, i trobar-nos amb gent amb la qual ens hem trobat fins ara”, ha explicat Hernández.

La jornada començarà a les 11h amb una sèrie de tallers, que s’allargaran fins a les 12h. Tot seguit s’oferirà el contacontes ‘Les tres tortugues’, i a les 13h es farà la lectura del manifest, a càrrec dels alcaldes de la Conca.

L’acte més institucional donarà pas al concert de la formació ‘Ellas Music Band’. A les 14h tindrà lloc el dinar amb arròs de corral i de verdures, seguit d’un cafè i la representació de polipoesia a càrrec de Gainada.

A partir de les 17h, hi haurà diferents activitats com la visita guiada a l’Ermita de Sant Antoni, un tast de vins a càrrec de Vinya Janina de Rodonyà, i un concurs d’identificació d’ocells. A les 18h, s’oferirà el berenar amb coca i xocolata, i a les 19h hi haurà el concert de final de festa amb ‘Broodway’.

Per a més informació, es pot entrar al web de l’entitat (www.riugaia.cat) o als perfils que té a les xarxes socials. Per materialitzar les inscripcions s’ha d’enviar un correu a l’adreça electrònica voluntariat@riugaia.cat.
Hèctor Hernández, coordinador de l'Associació Mediambiental la Sínia
Hèctor Hernández, coordinador de l'Associació Mediambiental la Sínia
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla