Notícies
Foto: Facebook Castellers d'Altafulla
25 de juny del 2015
Els Castellers d’Altafulla quallen una èpica i exitosa Diada de Sant Joan
Els liles van descarregar un 3d7, un 4d6 amb agulla i tres pilars de quatre
Diada perfecta per als Castellers d’Altafulla. Els de l’Era de l’Ixart van lluir les seves millors camises aquest dimecres al vespre a la plaça Josep Valls Ibern de Baix a Mar, a Torredembarra. Pol Munté, cap de colla dels altafullencs, ha valorat d’aquesta manera el paper dels liles.

A la primera ronda va faltar poc per descarregar un gran castell, però no va ser possible. Un 3d7 obert i amb problemes va deixar un gust de boca amarg per als altafullencs, conscients que havia faltat poc. A la ronda de millora, un 4d6 amb agulla perfecte va tornar la satisfacció a la colla altafullenca.

A continuació, a la ronda de millora, els liles es van refer i es van atrevir amb el mateix 3d7, que en aquesta ocasió sí va sortir perfecte i va dotar d’èpica aquesta diada de Sant Joan. A més, gràcies a ell ja són deu anys consecutius descarregant castells de set. A la tercera, van poder construir una torre de 6 que va fer brillar encara més una diada castellera que més tard va veure la cirereta del pastís, tres pilars de 4.

No obstant, els liles ja pensen en les següents cites. Aquest diumenge actuaran al Càmping Trillas i el següent objectiu no serà altre que la Diada de les Cultures.
Aquest Sant Joan ha estat màgic per als Castellers d’Altafulla. Una diada de somni que pot inaugurar una gran temporada a l’Era de l’Ixart.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla