Notícies
13 de novembre del 2014
Altafulla disposarà a partir del dilluns 17 de novembre d’un servei de recollida de poda domèstica porta a porta
L’Ajuntament també oferirà a partir de la setmana vinent una deixalleria mòbil amb diferents ubicacions
La recollida selectiva continua sent una de les principals preocupacions de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat del consistori és ser capdavanter en aquesta matèria arreu del territori, i oferir el millor servei possible a la ciutadania. És per això que les activitats en aquest àmbit no s’aturen. El regidor Francesc Farré anunciava ara fa uns dies la imminent posada en funcionament d’un nou servei de recollida de poda domèstica porta a porta. Un nou projecte que es posarà en marxa a partir del dilluns vinent 17 de novembre, i que es desenvoluparà cada primer i tercer dilluns de mes mentre duri la temporada de poda.

Serà un camió de Fomento qui se’n faci càrrec de la recollida. El funcionament serà el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos, amb comunicació prèvia a l’Ajuntament (977650008 dilluns a divendres 9-14h i dimarts-dijous 17-19h, o a aj.altafulla@altanet.org). La poda s'haurà de deixar dins de bosses tancades i haurà d'estar davant de cada domicili.

Paral·lelament, la regidoria de Serveis també posarà en marxa el proper dilluns un servei de recollida de la brossa selectiva amb periodicitat setmanal, els dilluns laborables de tot l'any. Serà la instal·lació d'una deixalleria mòbil on es podrà dipositar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de deixar a la deixalleria de Torredembarra.

Es posarà en marxa a Brises del Mar en horari de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. El dia 24 es traslladarà a la plaça Catalunya, l’1 de desembre al pàrquing de l'Església de Baix a Mar, i el 15 al carrer Alcalde Pijuan, tornant a repetir les mateixes ubicacions cada mes.
Social
Et recomanem
Visites a l'espai natural protegit de la desembocadura del Gaià
Cada últim diumenge de mes a les 11:00h.
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426