Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
16 de juny del 2015
Bons resultats dels alumnes de 6è de Primària d’Altafulla en les proves de competències bàsiques
Els directors de La Portalada i d’El Roquissar consideren positiu disposar d’un marc de referència extern
Els centres educatius d’Altafulla ja disposen des d’aquest matí dels resultats de les proves de competències bàsiques de 6è de Primària. Unes proves que es van realitzar a principis del mes de maig, i que, tant en l’escola La Portalada com en l’escola El Roquissar, han obtingut força bons resultats.

Tot i que encara no han fet una valoració de la qualificació global, el director de La Portalada, Josep Lluís Pagès, ha fet un primer balanç positiu.
Pel que fa als resultats d’El Roquissar, el director del centre, Germán Martínez, també s’ha mostrat satisfet, i ha reconegut que és normal observar diferències entre l’avaluació de l’escola i aquesta que ve de fora.
Tots dos coincideixen que és positiu disposar d’un marc de referència extern, d’un indicador extra més enllà de la perspectiva interna del propi centre.

A nivell general, els resultats d’aquestes proves demostren que els alumnes tenen un nivell correcte, de mitjana, en llengua catalana i llengua anglesa, i un nivell òptim, en llengua castellana i matemàtiques. Els pitjors resultats surten de l'àrea d'expressió escrita i és per això que des del departament d’Ensenyament s'impulsarà un pla per millorar-la.

Tot i això, Irene Rigau s'ha mostrat satisfeta perquè s'està aconseguint reduir el percentatge d'alumnes amb nivell més baix per sota del 15%, un dels objectius marcats per al 2018.
Van ser més de 73.000 alumnes de 6è de Primària els que van realitzar aquestes proves de competències bàsiques a principis del mes de maig.
Josep Lluís Pagès, director de l'escola La Portalada
Germán Martínez, director de l'escola El Roquissar
Irene Rigau, consellera d'Ensenyament
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla