Notícies
Foto: Arxiu
10 de gener del 2022
La Policia Local d'Altafulla detecta diversos incendis petits en l'última setmana a la Plana del Vinyet, vora el búnquer
El darrer foc ha estat aquest dilluns, quan s'han calcinat uns tres metres quadrats de terreny boscós
La Policia Local d'Altafulla ha detectat una pràctica perillosa que s'ha repetit en diverses ocasions aquesta setmana en la zona boscosa de La Plana del Vinyet, espai natural protegit. Es tracta de petits incendis que es donen en diferents punts dels terrenys que hi ha darrere el Club Marítim d'Altafulla i fins al búnquer, aproximadament. El cos policial hi ha hagut d'intervenir, com a mínim en tres ocasions i en una d'aquestes van alertar un rodamón que hauria estat el causant d'un d'aquests focs. Segons ha explicat el caporal de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, en aquesta emissora, l'home hauria fet el foc per escalfar-se, sense tenir en compte el perill que això podria suposar per a l'entorn.

Un d'aquests incendis ha tingut lloc aquest mateix dilluns al matí, quan una veïna ha alertat emergències de la presència de fum més enllà del búnquer de la platja, en el límit dels termes d'Altafulla i Tarragona. Des del servei d'emergències s'ha donat avís als bombers, que s'hi ha desplaçat amb una dotació i han contribuït a remullar la zona afectada, ja que el foc, de petites dimensions, ja havia estat apaivagat per la Policia Local. El cap del cos policial, n'ha relatat els fets.

Segons la informació facilitada pels Bombers en aquesta casa, la superfície cremada ha estat de vora 3 metres quadrats i no s'ha vist afectada cap persona ni cap habitatge.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla