Notícies
Foto: Col·legi d'Infermeres
17 de desembre del 2021
Preocupació en el Col·legi d’Infermeres de Tarragona per les dades de l’evolució de la pandèmia
La nova variant del virus crea incertesa, si bé la sisena onada està sent diferent de les anteriors, menys abrupte i traumàtica
El Col•legi d’Infermeres de Tarragona mostra preocupació per les dades d’evolució de la pandèmia, i els professionals del sector ho viuen amb una sensació de “deja-vu”. Demanen extremar les precaucions i minimitzar l’activitat social.

Així i tot, reconeixen que aquesta onada, la sisena, està sent diferent de les altres. L’increment dels casos és menys abrupte, i el sistema sanitari s’hi ha adaptat de forma menys traumàtica. De fet, a la demarcació gairebé no s’han hagut de desprogramar operacions o proves, com sí que es va fer en les onades anteriors.

La vocal del CODITA, Estrella Martínez, diu, però, que estan amoïnats per l’increment sostingut de casos i per les incerteses davant la nova variant del virus.

Estrella Martínez, que és cap d’Infermeria al Verge de la Cinta de Tortosa, ha afirmat que la vacunació està donant bons resultats. De fet, ha explicat que els malalts que ara arriben a les UCI no estan vacunats o, si ho estan, tenen factors de complicació previs.

A la demarcació de Tarragona s’ha arribat aquest dijous als 600 contagis: 430 corresponen a la Regió Sanitària del Camp i els 170 restants a les Terres de l’Ebre. En aquesta zona, el risc de rebrot és de 831 punts i ja donen positiu més de l’11% de les proves.

Als hospitals hi ha 99 pacients en total, 3 més que dimecres. D’aquests, 27 estan a les UCI. La dada positiva és que una jornada més no hi ha hagut cap defunció per Covid-19 al territori.
Estrella Martínez, cap d'Infermeria al Verge de la Cinta
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla