Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 de novembre del 2021
Les retribucions als regidors de l’Ajuntament d’Altafulla centraran el Ple de dilluns que ve
La votació del Pla d’Acció Municipal d’Habitatge i el Pla d’Usos de la Platja són altres de les qüestions rellevants de la sessió ordinària del mes de novembre
L’Ajuntament d’Altafulla celebrarà el Ple Ordinari corresponent al mes de novembre dilluns vinent, dia 29. Una de les qüestions centrals de l’ordre del dia serà la votació de les retribucions dels regidors i regidores del Ple de la Corporació, que ara mateix estan suspeses després que el tribunal contenciós de Tarragona deixés sense efecte la sessió plenària del 26 de juny de 2019 en la qual es van aprovar.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha dit que des de l’equip de govern esperen que “cada grup de l’oposició sigui coherent en la decisió” per tal d’aprovar, novament, les retribucions. Igualment, ha assegurat que es tracta “de resoldre un error administratiu” que ha originat una situació greu, especialment per als membres que compten amb un sou per dedicació parcial o exclusiva.

Molinera confia en resoldre aquest error i aprovar les retribucions per “passar a debatre temes importants per al futur d’Altafulla, com l’aprovació del Pla d’Acció Municipal d’Habitatge o el Pla d’Usos de la Platja”, ha sentenciat.

Paral·lelament, l’ordre del dia també contempla alguns punts de menor importància, com el nomenament del jutge o jutgessa de Pau suplent, l’aprovació inicial de la modificació 23 de transport escolar, i 24 de transport adaptat, o l’aprovació de la delimitació del terme municipal entre Altafulla i la Nou de Gaià.

A més a més, també es posaran sobre la taula diferents mocions dels grups de l’oposició. Alternativa Altafulla presentarà una moció en suport al Dia Internacional per a l’eradicació de la violència masclista. D’altra banda, també Alternativa, però aquest cop juntament amb Junts per Altafulla, presentarà una proposta per declarar la ultra activitat de les retribucions per assistència dels regidors i regidores als òrgans del govern municipal anteriors al 26 de juny de 2019; és a dir, les que hi havia anteriorment, en el mandat 2015-2019. I per la seva banda, l’Esquerra Independentista d’Altafulla proposarà una moció de rebuig a la providència del Tribunal Suprem de suport al model d’immersió lingüística de Catalunya.

El Ple Ordinari del pròxim dilluns tindrà lloc a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla. La sessió es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del consistori mitjançant el sistema de la vídeo-acta, i també per mitjà d’Altafulla Ràdio, al 107.4 FM, el web www.altafullaradio.cat, l’aplicació per a dispositius mòbils, o la TDT.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla