Notícies
Foto: Ara Altafulla
26 de novembre del 2021
Ara Altafulla organitza aquest diumenge la II Caminem per netejar Sant Antoni
Es tracta d’una iniciativa, que pretén “conscienciar sobre el reciclatge” a través d’un entorn on s’aboquen tota mena de deixalles
Ara Altafulla organitza aquest diumenge 28 de novembre la II Caminem per netejar Sant Antoni. L’activitat s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Altafulla, i pretén barrejar el vessant mediambiental amb el vessant de la salut, a través de l’activitat física.
La regidora i portaveu de la formació, Natalia Sanz, ha explicat que es tracta d’una iniciativa que pretén “conscienciar sobre el reciclatge” a través d’un entorn, el de Sant Antoni, on s’aboquen tota mena de deixalles. Fins i tot electrodomèstics, com ha recordat Sanz.

La segona edició d’aquesta activitat se celebrarà un any més tard del previst. El 2020 va ser inviable a causa de la situació sanitària, la qual cosa va impedir que tingués continuïtat després de la bona resposta de la primera trobada el 2019. I és que, com ha destacat Natalia Sanz, “és una jornada de germanor, neteja, conscienciació i trobada amb la natura, pensada per adults i infants”.

La II Caminem per netejar Sant Antoni tindrà lloc a les 11h amb sortida des del Roquissar. Al finalitzar, es durà a terme un dinar popular a l’Ermita de Sant Antoni. Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb el número de telèfon 639 70 87 71 o enviar un correu a l’adreça electrònica araaltafulla@gmail.com. El cost és de 3 euros.
Natalia Sanz, regidora d'Ara Altafulla
Natalia Sanz, regidora d'Ara Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla