Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 de novembre del 2021
L’Ajuntament d’Altafulla ajorna la segona sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a causa del temporal
El consistori i la URV s’han emplaçat a trobar una nova data el pròxim mes de desembre
El temporal de vent i pluja ha obligat a l’Ajuntament d’Altafulla a suspendre la segona sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV, que s’havia de dur a terme aquest dimarts a la tarda. El consistori ha seguit la recomanació de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya de “suspendre qualsevol activitat prescindible per evitar desplaçaments”. Així ho ha explicat el coalcalde d’Altafulla i regidor de Gent Gran, Jordi Molinera, en declaracions a aquesta casa.

D’aquesta manera s’ha evitat que els assistents s’haguessin de desplaçar, garantint el benestar i seguretat davant el risc que comporta sortir de casa en aquestes condicions meteorològiques. Com ha dit Molinera, tant el consistori com la URV s’han emplaçat a traslladar al mes de desembre la xerrada ‘La cuina medieval’ a càrrec del Doctor Jordi Rius.

Encara amb la data exacta per determinar, és segur que l’horari seguirà sent a la tarda. Probablement a les 18h, com estava previst. Així, tant l’Ajuntament com la URV podran comparar la resposta dels assistents, i fixar un horari determinat per a l’inici de l’Aula d’Extensió per a la Gent Gran a partir de gener.

La matrícula oficial per formar part de l'Aula d'Altafulla és previst obrir-la al desembre i s'haurà de tramitar a través de l'Ajuntament. El regidor de Gent Gran, Jordi Molinera, ha avançat que els interessats a formar-hi part hauran de pagar una quota anual de 20 euros per garantir “una certa implicació”, mentre que el consistori aportarà els 15 euros restants per cada participant.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla i regidor de Gent Gran
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla i regidor de Gent Gran
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla