Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 de novembre del 2021
El sector de la restauració d’Altafulla veu amb bons ulls l’ús del certificat covid
Des d’ATECA asseguren que garanteix la seguretat dels locals, i esperen que funcioni per evitar l’aplicació novament del límit horari
Els sector de l’hostaleria i la restauració d’Altafulla veu amb bons ulls l’obligació de presentar el certificat covid per entrar a l’interior de bars i restaurants, que el Govern de la Generalitat pretén aplicar a partir d’aquest divendres. Així ho ha assegurat el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, en declaracions a aquesta casa.

El president d’ATECA, i també propietari del Gran Claustre, ha dit que l’ús del certificat covid és una bona manera de fer front a l’augment de casos de les últimes setmanes. També perquè els bars i restaurants puguin oferir garanties respecte a la seguretat en l’interior dels locals.

Com ha dit la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, l’executiu podria aplicar mesures més dràstiques com el límit horari si les xifres continuen empitjorant. Lloret espera que es pugui prescindir d’aquesta restricció, “que ens faria molt de mal”, ha reconegut.

Igual que el Govern, el sector de la restauració espera ara que el TSJC aprovi el nou pla, que ha redactat l’executiu, i que incorpora l’obligació de l’ús del certificat covid per accedir a bars i restaurants, gimnasos i residències per a la gent gran.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla