Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2021
Joan Carnicer, nomenat oficialment fill adoptiu d’Altafulla
El nomenament, impulsat en el seu dia pel veí Fonxo Blanch, s’ha dut a terme aquest diumenge en el marc de la Festa Major
L’Ajuntament d’Altafulla ha fet el nomenament oficial de Joan Carnicer com a fill adoptiu de la vila. Com tantes altres iniciatives, aquest acte estava programat per a la Festa Major de Sant Martí de l’any passat. La pandèmia, però, va obligar a ajornar-lo, i fins enguany.

El protagonista, Joan Carnicer, ha mostrat la satisfacció i gratitud perquè el consistori hagi pensat en ell per atorgar-li aquest títol honorífic. No obstant això, ha assegurat que és “un reconeixement a la gent que fa coses”, i que en aquest sentit, ell és un representant d’aquest col·lectiu. Igualment, ha encoratjat als vilatans “que tinguin coneixements” a ser partícips de les activitats i la cultura del poble.

El nomenament de Joan Carnicer com a fill adoptiu d’Altafulla va ser impulsat pel veí Fonxo Blanch, i posteriorment es va materialitzar per part del consistori. En declaracions a Altafulla Ràdio, Blanch ha explicat que “una societat necessita reconèixer a les persones que fan més aportacions socials”, i ha reconegut que ja està pensant en la proposta del següent fill predilecte.

L’acte ha comptat també amb la presència de diferents representants del plenari municipal, que han volgut mostrar el seu reconeixement a la figura del nou fill adoptiu de la vila, Joan Carnicer.
Joan Carnicer, fill adoptiu d'Altafulla
Fonxo Blanch, impulsor del nomenament del fill adoptiu
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla