Notícies
Foto: Blooming Duo
20 d'agost del 2021
La professora d’Arpa a Altafulla, Esther Pinyol, rep un reconeixement pel seu primer disc i el seu talent amb l’arpa
Els Akademia Awards reconeixen ‘Complicitats’, de 'Blooming Duo', com el millor cd de música clàssica del mes d’agost
La professora de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla, Esther Pinyol, segueix recollint els fruits de la dedicació i l’esforç que té per a la música, i el talent que desprèn cada vegada que toca l’arpa. En aquesta ocasió, els fruits s’exemplifiquen en el guardó al millor disc de música clàssica del mes d’agost, atorgat en els Akademia Awards per ‘Complicitats’, el primer treball de ‘Blooming Duo’, la formació que capitaneja juntament amb Ferran Carceller.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Esther Pinyol s’ha mostrat molt il·lusionada per aquest reconeixement, i també per haver rebut el segon premi en la categoria d’arpa professional.

El reconeixement per part de l’Akademia Awards té un doble premi. D’una banda, ‘Blooming Duo’ entra a formar part de la llista de candidats a l’artista de l’any de la seva categoria. Els guanyadors es coneixeran en una gala, que tindrà lloc a Califòrnia l’abril de 2022 de manera telemàtica. I d’altra banda, formaran part d’un programa de màrqueting per promocionar el seu disc amb vídeos i entrevistes, entre altres possibilitats.

La professora de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla ha explicat que ‘Complicitats’ “és un disc molt especial perquè precisament parla de la complicitat” que tant ella com Ferran Carceller han tingut amb els compositors de les obres que en formen part.

Durant l’estiu, ‘Blooming Duo’ ha pujat tres vegades a l’escenari, a diferència de l’any passat, que no van tenir cap actuació a causa de la pandèmia. La pròxima cita en la seva agenda, si no sorgeix cap altra, serà el 3 de febrer al Palau de la Música de Barcelona. Fins llavors, tindran temps de pensar en el segon treball, que com ha reconegut a Altafulla Ràdio, ja tenen al cap.
Esther Pinyol, arpista de Blooming Duo
Esther Pinyol, arpista de Blooming Duo
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla