Notícies
Foto: Cedida
03 d'agost del 2021
L’Ajuntament d’Altafulla denuncia les accions incíviques a la zona del Vinyet
Les festes i celebracions que s’hi produeixen, deriven en actituds contra els espais públics i naturals
L’Ajuntament d’Altafulla denuncia les accions incíviques que s’estan duent a terme aquest estiu, especialment a la zona del Vinyet, a la Roca del Gaià. Com ha explicat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, en declaracions a aquesta casa, la setmana passada es van trobar amb un dels lavabos abocats a terra o part de la senyalització de la zona esportiva trencada. A més, la nit de divendres a dissabte, en una de les festes que s’hi produeixen en aquella zona, també es va fer malbé part de l’abalisament d’un espai natural que pertany a Tarragona, però que forma part del mateix entorn.

Des del consistori entenen que a l’estiu arriba molta gent al municipi, i que les vacances són sinònim de festa. Entenen també que s’hi puguin celebrar aquesta mena de concentracions, si bé demanen que els participants deixin l’espai net i no facin malbé “el que és de tots, els espais públics i naturals”.

L’abalisament de l’espai natural malmès, i que pertany a Tarragona, “com més aviat es restableixi, millor”, ha assegurat Molinera. És un sistema de corda, fàcil de trencar. Des d’Altafulla han aconsellat al consistori tarragoní col·locar una tela metàl·lica, tal com s’ha fet al Parc de Voramar, i que “la gent respecta més i podria ser una bona solució”, ha sentenciat.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla