Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de juliol del 2021
La Policia Local d’Altafulla participa en una campanya de control de l’ús del casc
Es duu a terme al llarg de tota la setmana en coordinació amb la resta de policies locals, els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit
Des d’aquest dilluns i fins diumenge que ve, 25 de juliol, la Policia Local d’Altafulla realitza una campanya de control del casc orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva. Es tracta d’una campanya institucional que, segons ha explicat en aquesta casa el caporal del cos, Jordi Gil, es duu a terme a tota Catalunya, en coordinació amb la resta de policies locals del país, els Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català de Trànsit.

Les directrius genèriques per a l’any 2021 prioritzen i intensifiquen la protecció dels col·lectius vulnerables, com són motoristes, ciclistes, gent gran i vianants. D’aquesta manera, es considera prioritària la reducció de morts i ferits greus en el col·lectiu de motoristes, que són el pilar central d’aquesta campanya.

La Policia Local d’Altafulla denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors. Des del cos han aprofitat per recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.
Jordi Gil, caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla