Notícies
Foto: captura del film
19 de juliol del 2021
La plaça del Pou acull una sessió de cinema familiar a la fresca aquest dilluns al vespre
L’Ajuntament d’Altafulla, que projectarà la pel·lícula d’animació Scooby!, explica que no cal reservar entrada i que s’ocuparan els seients fins que es completi l’aforament
Les activitats del programa lúdic i festiu que l’Ajuntament d’Altafulla ha dissenyat de cara a aquests mesos d’estiu, sobretot pensant en la canalla, segueixen aquest dilluns 19 de juliol. I és que la plaça del Pou serà escenari d’una sessió de cinema familiar a la fresca a partir de les 22:00h. El film que en aquesta ocasió s’ha escollit per projectar és Scooby!, d’animació i molt entretingut pels més petits de la casa. El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha explicat que preveuen una bona acollida del llargmetratge per part de la ciutadania

Scooby! és una pel·lícula nord-americana produïda el 2020 pel grup Warner Animation Group i distribuïda per Warner Bros Pictures. La seva durada és de 93 minuts i té tocs de comèdia, suspens i intriga amb gossos i superherois de protagonistes. Narra les aventures de l’Scooby, que juntament amb la colla s'enfronta al seu misteri més complicat. Es tracta d’un complot per alliberar el gos fantasma Cebero. Mentre tots corren per aturar l'apocalipsi caní, el grup descobreix que l’Scooby té un èpic destí que ningú havia sospitat mai.

Per a la sessió cinematogràfica d’aquest vespre no cal reservar entrada, sinó que s'anirà accedint a la plaça del Pou a mesura que hi arribi la gent. Un espai que, amb l’actual situació sanitària, tindrà l’aforament limitat i les localitats de seients comptades, a més de les altres mesures vigents per contenir la pandèmia.

El regidor de Festes d’Altafulla, Àlex Cañas, ha explicat que aquesta opció es pren després que s'hagin celebrat alguns actes amb reserva prèvia i entrades esgotades i després no es completés l’aforament. Amb la mesura, el que es pretén és que s’ocupin el màxim de cadires possibles.

El regidor Àlex Cañas ha insistit, també, en la necessitat de dur la mascareta posada en tot moment al llarg de la projecció per evitar possibles contagis.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla