Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla (Arxiu)
07 de juliol del 2021
Altafulla reforça el servei de recollida i neteja de les illes de contenidors
L’Ajuntament ha contractat un servei que supervisa cada tarda les illes, i ha instal·lat una de nova al carrer Pont de Mar
Altafulla ha reforçat el servei de recollida de residus i el de neteja de les illes de contenidors per fer front al creixement temporal de la població durant els mesos de juliol i agost, i evitar que els contenidors s’omplin i que els veïns o restauradors hi deixin les deixalles al voltant.

El passat 15 de juny va entrar en funcionament l’horari d’estiu de la recollida de la brossa. Des de llavors, l’empresa adjudicatària del servei buida i neteja els contenidors cada dia. El consistori, a més, ha reforçat la plantilla de la Brigada perquè cada tarda repassi les illes, i reculli els residus que s’hagin abocat a fora. Així ho ha explicat la coalcaldessa d’Altafulla i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas.

La zona del municipi on més creix la població és la del Barri Marítim per la gran quantitat de veïns de segona residència que passen les vacances a Altafulla. Igualment, els restaurants generen un volum de deixalles superior al de la resta de l’any, com a mínim els que obren més enllà de la temporada d’estiu.

En aquest indret de la vila, l’Ajuntament ha tornat a instal·lar els contenidors que retira a l’hivern per tenir els carrers més buits. A més, s’ha col·locat una nova illa de contenidors al carrer Pont de Mar per descongestionar l’illa de la plaça dels Boters, “un dels punts més negres de Baix a Mar”, com així ha assenyalat la coalcaldessa i regidora de Medi Ambient, Alba Muntadas.

D’aquesta manera, des del consistori confien que els restauradors que tenen els establiments més a prop del carrer Pont de Mar, portin les deixalles que generen en l’illa que s’hi ha col•locat en comptes de fer-ho en la de la plaça dels Boters.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla