Notícies
Foto: Kebyart Ensamble
05 de juliol del 2021
El saxofonista Nacho Gascón i Kebyart Ensemble tornen a pujar aquest dimarts a l’escenari de la plaça de l’Església d’Altafulla
El concert s’emmarca en el II Curs Internacional de Saxofon que organitza l’Acadèmia Mestral a la vila del 5 al 10 de juliol
La plaça de l’Església d’Altafulla acollirà aquest dimarts 6 de juliol, a partir de les 20h, el concert de Nacho Gascón i Kebyart Ensemble, que s’emmarca en el programa del II Curs Internacional de Saxòfon.

Gascón i els quatre saxofonistes de Kebyart Ensemble són professors de l’Acadèmia Mestral, un curs d’estiu per a joves saxofonistes amb ganes de compartir i aprendre música. Enguany, aquesta formació subvencionada per la Diputació de Tarragona, es du a terme a Altafulla del 5 al 10 de juliol.

Com ha explicat la regidora de Cultura, Gemma Maymó, els alumnes s’allotgen a l’Alberg Casa Gran i realitzen les classes a l’Escola de Música Municipal. A canvi de la cessió dels espais, l’Acadèmia Mestral ofereix tant el concert inaugural d’aquest dimarts, com el de cloenda del pròxim dissabte. L’últim, això sí, està més enfocat als alumnes i les seves famílies.

Nacho Gascón és un saxofonista que compren la tradició clàssica del seu instrument, i a la vegada explora les noves vies expressives que aquest és capaç de desenvolupar. Actualment combina la faceta interpretativa amb la pedagògica, ja que com a professor ha impartit classes als Estats Units, Mèxic, França, Espanya i Anglaterra.

Per la seva part, Kebyart Ensemble és una de les agrupacions amb més projecció de l’escena musical actual. Els quatre músics que la conformen tenen molt de talent, i comparteixen la passió per la música de cambra i el desig d’innovar en la forma de transmetre la música clàssica.
L’accés al concert és gratuït i l’aforament és limitat, fins a ocupar les 180-200 cadires que habitualment s’instal·len a la plaça de l’Església.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla