Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
23 de juny del 2021
Altafulla recupera el format de revetlla tradicional de Sant Joan
L'encesa de la foguera i el concert dels Tarraco Surfers, principals reclams de la nit
Tot a punt, malgrat la pluja de les últimes hores, per celebrar la revetlla de Sant Joan que ha proposat l'Ajuntament per als altafullencs, especialment per als més joves. Enguany es recupera l'essència de la revetlla respecte a format si bé encara es mantenen les cotilles horàries i d'aforament. El cartell d'actes és doncs més pròxim a la realitat dels anys anteriors a la pandèmia que no pas de la de 2020. El consistori ha decidit tirar endavant una programació presencial al carrer amb actes acotats a les mesures restrictives vigents per la Covid, però que serveixen per vestir d'una manera més atractiva la benvinguda a l'estiu.

Així ho ha destacat a Altafulla Ràdio el regidor de Festes, Àlex Cañas.

Els actes es desenvoluparan a l'Era d'en Gatell, a l'Era del Comunidor. I consistiran, com explica Cañas, en l'encesa de la foguera amb la flama del Canigó, a les 22.30h i un castell de focs a càrrec del Grup de Diables, des de l'Era de l'Ixart. Ja a les 23h el protagonisme de la festa l'assumirà la música amb els Tarraco Surfers, un grup tarragoní de versions encapçalat pel constantinenc Joan Reig. En parla el regidor Cañas.

Des de la regidoria també s'informa que els horaris i la celebració de la revetlla es poden ampliar en funció de les noves mesures que marqui el PROCICAT, al mateix temps que fa una crida a celebrar una revetlla segura amb la família i els amics, evitar les grans concentracions de gent i amb molta precaució, tant per reduir possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Pel que fa a les entrades pel concert, ja es poden adquirir al preu simbòlic d'un euro al portal web www.altafulla.cat a l'apartat 'Venda d'entrades'. Inclou, com explica Cañas, copa de cava i coca. L'aforament està limitat i és obligatori l'ús de mascareta.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla