Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
21 de juny del 2021
Altafulla celebra una Nit de Bruixes reeixida en l’edició de la seva represa
El certamen ha gaudit de la complicitat dels veïns i visitants de la vila malgrat la irrupció puntual de la pluja
La Nit de Bruixes d’Altafulla ha tancat la seva edició 20+1 amb bones sensacions entre els seus organitzadors malgrat els canvis que va incloure el certamen enguany. Canvis com ara el de la data, que es va avançar per evitar coincidir amb la festivitat de Sant Joan i un previsible augment de la població a la vila. O la reducció del nombre de parades de la fira, que ha permès esponjar més l’espai expositiu per garantir la seguretat i el manteniment de les distàncies entre les persones. Una mesura que, a més, va permetre fer una selecció més acurada de les paradetes i instal·lar-ne principalment aquelles més especialitzades en el món de l’esoterisme.

Segons s’ha explicat des de l’àrea de l’Ajuntament responsable del certamen, la de Turisme i Comerç, ha estat una edició que ha rebut bona resposta de la gent si bé l’afluència ha estat menor que la d’anys anteriors. L’edil Natalia Sanz ha assenyalat que dissabte va ser el dia més intens i que divendres, en l’arrencada es van rebre les visites habituals, amb un públic més de proximitat.

La pluja que va irrompre en alguns moments de dissabte, però, no va deslluir les diferents activitats que es van desenvolupar al llarg del dia, que es van mantenir tot i haver-se de retardar en alguns casos. Fins i tot, el públic assistent es va mantenir paraigua en mà, per poder seguir les activitats amb normalitat, com en el cas de la xerrada de Sebastià d’Arbó.

Des del consistori s’apunta també que en cap moment es va haver de restringir l’accés al recinte firal, per diferents espais de la Vila Closa, i que la gent hi va poder passejar de manera còmoda.
Amb l’experiència d’enguany i amb l’esperança que l’any vinent la situació pandèmica estigui controlada, l’organització ja comença a pensar en l’edició 22 de la Nit de Bruixes per donar-hi una nova volta i continuar amb la idea de donar protagonisme a les bruixes com a dones sàvies, leit motiv que ha assumit enguany el certamen.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla